UB tijdens Pinksteren en Hemelvaartsdag open

Ook Rechten verruimt openingstijden gedurende tentamens

De bibliotheek van Rechten in rustige tijden

18 December 2018

Een aantal gebouwen van de universiteit is in 2019 tijdens Pinksteren en Hemelvaartsdag geopend. Het gaat om de UB, het Kamerlingh Onnesgebouw (KOG) van de Faculteit Rechten en studentencentrum Plexus.

De bibliotheek van het KOG zal op deze dagen ook geopend zijn. Ook op de vrijdag na Hemelvaart kunnen studenten en medewerkers terecht in de gebouwen.
Pinksteren (9 en 10 juni) en Hemelvaartsdag (30 mei) vallen in tentamenperioden, er is dan ook voor gekozen om de gebouwen niet te sluiten. De universiteit hoopt door de extra openstellingen de grote druk op de UB wat te verlichten.
In 2019 zal het KOG tijdens tentamens langer open zijn. Normaal sluit het gebouw op vrijdag om 20.00 uur, dat wordt 22.00 uur. In het weekend kunnen studenten van 11.00 tot 22.00 uur in het gebouw en de bibliotheek terecht. Normaal sluit het KOG al om 17.00 uur in het weekend.
Verder zal ook het Lipsius van Geesteswetenschappen op zondagen in tentamenperioden langer open zijn: van 09.30 tot 22.00 uur. De reguliere zondagsluiting is om 20.00 uur. VB

Deel dit bericht: