Demonstratie tegen leenstelsel

22 November 2018

Komende zaterdag is er in Den Haag een demonstratie tegen het ‘studieschuldstelsel’. Aanleiding is de recente verhoging van de rente op studieschulden, maar ook de verminderde toegankelijkheid van onderwijs en koophuizenmarkt die bij het afschaffen van de basisbeurs komt kijken

De organisatie is in handen van de Landelijke Studentenvakbond, scholierenclub LAKS, de SP-jongeren van Rood en de jongerenafdeling van vakbond FNV. De organisatie regelt gratis bussen vanuit Utrecht, Nijmegen en Amsterdam, maar daar hebben jullie niks aan. Studenten uit Leiden kunnen zich op eigen kracht op de Lange Voorhout vervoegen om 13:00.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

22 November 2018