Poortjes bij Rechten

18 Oktober 2018

De toegangspoortjes van de rechtenbibliotheek in het KOG zijn in gebruik genomen. Dat betekent dat scholieren, hbo-studenten en studenten van andere universiteiten niet meer naar binnen kunnen. De regeling geldt vooralsnog tot 5 juli 2019 en is ingesteld omdat de bibliotheek vaak overvol is. De faculteit roept haar studenten dan ook op om vooral de LU-Card niet vergeten mee te nemen. Het is al jaren een vurige wens van de studentenpartijen in de faculteitsraad van rechten om scholieren en studenten die niet aan Universiteit Leiden een opleiding volgen te kunnen weren. Ook de UB aan de Witte Singel voert tijdens de tentamenperioden van Geesteswetenschappen en Rechten het beperkt toegangsbeleid. Dit geldt voor de periode van 15 oktober tot 4 november 2018.

Deel dit bericht: