Functioneringsgesprek over nakijktermijn

11 Oktober 2018

Op de faculteit Archeologie wordt voortaan ook tijdens functioneringsgesprekken aandacht besteed aan de nakijktermijn van scripties. Dat deelde het bestuur mee tijdens de faculteitsraadvergadering van 2 oktober. Het bestuur hoopt zo meer ‘grip te krijgen’ op de problematiek: de nakijktermijn van scripties wordt namelijk vaker niet dan wel gehaald. Het doet de reputatie van de opleiding geen goed, aldus het bestuur. Ook kan het grote gevolgen hebben voor studenten, die zich niet op tijd kunnen inschrijven voor een vervolgopleiding als ze hun scriptiecijfer nog niet hebben. Het is een terugkerend probleem, maar het bestuur wil het graag aanpakken: ‘We nemen het heel serieus. Hopelijk wordt er volgend jaar niet meer over gepraat.’

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

11 Oktober 2018