Raam op Rusland

20 September 2018

Het journalistencollectief Raam op Rusland gaat voor de komende drie jaar een alliantie aan met de opleiding Russian and Eurasian Studies van de Universiteit Leiden. Het doel hiervan is om het onderzoek naar maatschappelijke en politieke ontwikkelingen in Rusland te stimuleren. De samenwerking moet ertoe leiden dat studenten Rusland minder zien als studieobject en meer als ‘een levend land, dat echt bestaat en dat invloed heeft op ons’, zegt journalist Hubert Smeets van Raam op Rusland.

 
Dat wil Smeets bewerkstelligen door discussies en lezingen te organiseren voor zowel docenten, studenten en buitenstaanders. Ook krijgen studenten de kans om stage te lopen bij de Raam op Rusland-webredactie.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

20 September 2018