Brand in klooster

13 September 2018

Vanwege brand in een studentenkamer is maandag het voormalig klooster aan de Vrouwenweg ontruimd. Volgens de brandweer is de brand ontstaan in een van de kamers op de bovenste verdieping van het pand. Vermoedelijke oorzaak is een kortsluiting in een koelkast. De brandweer vreesde dat de brand zou doorslaan naar de zolder, maar dat kon worden voorkomen. Om half drie ’s middags werd het sein ‘brand meester’ gegeven. Het pand is inmiddels weer overgedragen aan DUWO. De studentenhuisvester is vervolgens in samenwerking met een salvage-coördinator gaan uitzoeken welke studenten wanneer terug kunnen in hun kamer.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

13 September 2018