Welkom eerstejaars!

Dit is de El Cid-week tot nu toe

Beste eerstejaars, welkom! Een nieuwe stad, een nieuw lijfblad. Aangenaam: wij zijn het Leids universitair weekblad Mare.

Als onafhankelijke universiteitskrant schrijven we wekelijks over alles wat er goed gaat in Leiden, maar ook over wat er beter kan. Topprestaties van wetenschappers, vette studentenfeesten, maar ook huisjesmelkers en matige scriptiebegeleiding komen daarbij aan bod.

Deze speciale introductiekrant is gemaakt in samenwerking met de El Cid-mediacrew die jullie deze hele week al via de app van nieuws heeft voorzien. 

Mare is er voor alle medewerkers en nadrukkelijk ook voor jullie. Zijn er zaken waarvan jij vindt dat we er aandacht aan moeten besteden, bel (071-5277272), mail (redactie@mare.leidenuniv.nl) of kom langs op de redactie (Reuvensplaats 3, naast het Lipsius). 

Voor al je Leidse nieuws vis je ons voortaan iedere donderdagmiddag uit de Mare-bakken die overal in de universiteitsgebouwen te vinden zijn. En check behalve deze site, ook onze pagina op Facebook, volg ons op Twitter (@weekbladmare) en maak er een mooie tijd van in Leiden.

Voorpagina

Welkom eerstejaars!

Beste eerstejaars, welkom! Een nieuwe stad, een nieuw lijfblad. Aangenaam: wij zijn …

Achtergrond

Wetenschap

Studentenleven

H

Links na de ingang van het Universitair Sportcentrum rent een aantal mensen fanatiek rond …

Rubrieken

English page