Hoogleraar pedagogiek Marian Bakermans stapt over naar VU

14 Juli 2018

Hoogleraar Marian Bakermans, die in 2016 samen met hoogleraren Bus en Van IJzendoorn in opspraak kwam door een vernietigend rapport over het slechte werkklimaat bij het instituut pedagogiek, mag aan de slag bij de VU. Dat meldt De Telegraaf.

Universiteit Leiden wilde volgens De Telegraaf niet reageren, de toekomstig werkgever van Bakermans wel: 'De VU verwacht dat met inbedding in een nieuwe omgeving, alle betrokkenen in staat zijn om in goede samenwerking, uitstekend onderwijs en onderzoek te continueren', aldus de woordvoerder.

Bakermans mag haar onderzoek en enkele promovendi meenemen naar haar nieuwe werkplek. 'Ik werk al vele jaren samen met VU-leden van de sectie Ontwikkelingspedagogiek en tot volle tevredenheid. Ik ben blij dat het onderzoek kan worden voortgezet in een wetenschappelijk en collegiaal excellente en inspirerende omgeving.'

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

14 Juli 2018