Toch vergunning voor lustrumviering Augustinus

2 Juli 2018

Ondanks de bezwaren van buurtbewoners heeft de burgemeester een vergunning verleend voor de lustrumviering van Augustinus in de schaatshal, die vrijdag van start zal gaan.

In de stadskrant van 28 juni staat dat er buiten tot acht uur 's avonds muziek mag worden gedraaid (met een uitzondering tot tien uur) en binnen tot drie uur 's nachts. Alleen de eerste en laatste nacht mag het feest binnen tot vijf uur doorgaan.

Augustinus heeft zich verder te houden aan een geluidslimiet van 40 dB. De politie zal extra patrouilleren en er worden geluidsmetingen gedaan.

Algemeen Dagblad meldt dat de direct omwonenden tijdens het lustrum op kosten van Augustinus een hotel in mogen. Andere buurtbewoners hebben afgelopen weekend een officieel bezwaarschrift ingediend tegen de vergunning. Een bewoner vertelde aan AD dat de wijk een kort geding overweegt.

Deel dit bericht: