Blackboard wordt Brightspace

19 April 2018

Blackboard wordt met ingang van collegejaar 2020-2021 vervangen door Brightspace, een product van het Canadese bedrijf Desire2Learn. De TU Delft gebruikt het al sinds het begin van dit collegejaar en de Radboud Universiteit Nijmegen gaat er vanaf komend collegejaar op over. Brightspace is een moderne leeromgeving die, volgens de Universiteit Leiden althans, voldoet aan de eisen en wensen van gebruikers en bijdraagt aan gepersonaliseerd en flexibel onderwijs. Een speciaal team gaat docenten begeleiden en is verantwoordelijk voor het omzetten van bestanden van Blackboard naar Brightspace. Ook komen er speciale trainingssessies om alle toekomstige gebruikers zo goed mogelijk voor te bereiden op de overgang.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

19 April 2018