Website DUO maand dicht

8 Maart 2018

De website van DUO is vanaf 29 maart tot eind april ‘beperkt bereikbaar’ vanwege een overstap naar een nieuw systeem. De website draait nu nog op een verouderd systeem uit 1986.

Volgens DUO-woordvoerder André Schenkel is het nodig. ‘We gaan gegevens overzetten van 5 miljoen mensen, we willen geen risico’s nemen’, meldde hij aan de NOS.

Op de website adviseert DUO (oud-)studenten om vóór 29 maart 18.00 wijzigingen en aanvragen te doen, zodat die op tijd verwerkt kunnen worden. Wijzigingen doorgeven kan wel in april, maar alleen met een fysiek formulier. In mei wordt het dan met terugwerkende kracht ingevoerd. DUO blijft in april telefonisch en via sociale media bereikbaar, en studiefinanciering wordt op de gebruikelijke datum uitbetaald. SW

Deel dit bericht: