Stadsbachelor

21 Februari 2018

Urban studies, zo heet de nieuwe bacheloropleiding die in september start. Officieel bij Geesteswetenschappen, maar ook andere faculteiten leveren een bijdrage aan de interdisciplinaire opleiding, legde opleidingsvoorzitter Manon van der Heijden uit tijdens de faculteitsraadsvergadering van Geesteswetenschappen. Omdat de accreditatie voor de opleiding pas in december rond was, komen de voorlichtingsactiviteiten ook wat later op gang, waardoor een wat lagere instroom verwacht wordt, vertelde vice-decaan Egbert Fortuin. Voor de open dag van de universiteit op 24 februari hadden zich vorige week in elk geval al honderd studenten aangemeld bij Urban Studies, aldus Van der Heijden. Bij Urban Studies wordt zij binnenkort overigens opgevolgd door hoogleraar André Gerrits, omdat ze aan de slag gaat als wetenschappelijk directeur van het Instituut voor Geschiedenis.

Deel dit bericht: