?Van ontgroenen naar vergroenen?

1 Februari 2018

Vrijdag 2 februari staat de verwarming in verschillende universiteitsgebouwen een paar graden lager, vanwege Warmetruiendag, om aandacht te vragen voor de CO2-uitstoot. Wie aan een warme trui niet genoeg heeft, of die is vergeten, kan tussen elf en twee uur warme chocolademelk krijgen in het Van Steenis, Gorlaeus, KOG, Wijnhaven, Pieter de la Court en het Lipsius. Bij Minerva gaan ze intussen voor een écht groen drankje volgens het Leidsch Dagblad: boswandeling.

De vereniging organiseert een hele Week van de Duurzaamheid, onder het motto ‘van ontgroenen naar vergroenen’, met komende zaterdag een fietsenactie bij Hudson’s Bay. Tussen twaalf en drie uur kunnen voorbijgangers op een fiets springen, waarmee elektriciteit wordt opgewekt.

Zie ook: Geen Commentaar: Knuffel des doods

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

1 Februari 2018