Niet-hospiteeraanbod

1 Februari 2018

Studentenhuisvester DUWO lanceerde afgelopen maand een nieuw landelijk platform om studentenkamers te vinden: ROOM. Op room.nl staan zelfstandige en onzelfstandige woonruimtes, kamers dus, waarvoor je niet hoeft te hospiteren. Woningen worden toegekend op basis van inschrijftijd. Dit systeem vervangt Studentenwoningweb (SWW) waarmee DUWO sinds 2011 samenwerkte.

Ruim zestienduizend studenten hebben hun SWW-account inmiddels omgezet en daarnaast heeft ROOM ook al ruim zestienhonderd nieuwe aanmeldingen. Het aanbod waarvoor je wél moet hospiteren is ook nog altijd op de website van DUWO te vinden.

Zie ook: De Hel van het Hospiteren

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

1 Februari 2018