Student aangereden, dader gevlucht

30 November 2017

Bij een aanrijding tussen een fietser en een automobilist op de Pieterskerkstraat afgelopen vrijdag, is de fietser gewond geraakt. Het gaat om een student wijsbegeerte van 26 jaar. Hij is met hoofdwonden en een hersenschudding opgenomen in het Leids Universitair Medisch Centrum, en een dag later ontslagen.

De bestuurder was vermoedelijk niet de eigenaar van de auto; hij vluchtte weg van de plaats van het ongeval en liet het beschadigde voertuig daar achter. De politie deed via Burgernet een oproep om hem te achterhalen. Dat was bij het ter perse gaan van deze krant nog niet gelukt. Ook heeft hij zich ook nog niet op eigen initiatief gemeld, aldus een woordvoerder van de politie.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

30 November 2017