Honours College

7 September 2017

De faculteit Sociale Wetenschappen wil in Den Haag ook een honours college gaan aanbieden. Dat zei het faculteitsbestuur vorige week tijdens de faculteitsraadvergadering. De faculteit werd verrast door de grote hoeveelheid aanmeldingen van de nieuwe opleiding International Relations and Organisations, die in Den Haag aangeboden wordt (zie voorpagina). Ze willen studenten in Den Haag dezelfde mogelijkheden bieden als in Leiden, zegt bestuurslid Rolf Oosterloo. In dit eerste jaar zal het alleen niet meer lukken, de nieuwe studenten kunnen waarschijnlijk vanaf hun tweede jaar meedoen. Voor de al bestaande, Leidse programma’s kunnen ze zich wel aanmelden.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

7 September 2017