Geen zomerreisproduct

22 Juni 2017

Er komt geen ‘zomerreisproduct’ voor studenten die in de zomer stagelopen. ‘Ik begrijp dat dit voor haar en andere studenten die dit betreft vervelend is’, reageerde minister Bussemaker vorige week op het verzoek van een studente. Maar de invoering van zo’n zomerreisproduct zou er ook voor zorgen dat ‘studenten veel meer niet-onderwijs-gerelateerde reizen maken’. Invoeren voor een kleine doelgroep gaat ook niet, ‘omdat het uitvoeringstechnisch grote inspanningen vergt en administratieve lasten met zich mee brengt.’ Van 16 juli tot 16 augustus reis je met je week-OV met korting. De weekend-OV werkt hetzelfde als de rest van het jaar. Tussentijds wisselen is in die maand niet mogelijk.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

22 Juni 2017