Hostel in Leiden

1 Juni 2017

Hotelondernemer Cor van Duijn, directeur van onder andere het Leidse Golden Tulip hotel, wil een hostel gaan openen voor jonge toeristen. Dat meldt het Leidsch Dagblad. Het hostel moet in een kantoorpand op de hoek van het Schuttersveld en de Anthony Fokkerweg komen, en zou het eerste hostel in Leiden zijn. De plannen zijn al redelijk gedetailleerd, de inrichting is bijvoorbeeld al bedacht, en het idee is besproken met vertegenwoordigers van Gemeente Leiden. Er is nog wel een aantal beren op de weg, zoals de ‘hotelnota’ die is opgesteld door de gemeente, waarin staat vastgelegd dat het aantal hotelkamers niet oneindig mag groeien. Of het hostel er echt gaat komen, blijft dus nog even de vraag.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

1 Juni 2017