Football Factory ook naar Den Haag

1 Juni 2017

De Leidse studenten-voetbalclub LVV Football Factory krijgt ook teams in Den Haag. Dat zei mede-oprichter van de club Pieter van Schie afgelopen zaterdag in het Leidsch Dagblad. ‘Voor ons is dit een logische volgende stap. We zijn als LVV Football Factory verbonden aan de Universiteit Leiden, dat ook een campus heeft in Den Haag.’ De club had al een aantal teamleden die daar studeren, zegt Van Schie. Den Haag heeft 3700 studenten, maar geen sportfaciliteiten zoals het Universitair Sport Centrum in Leiden. De universiteit heeft wel plannen om dit op te zetten. Football Factory presenteert zich in augustus tijdens de HOP, de introductieweek van Den Haag.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

1 Juni 2017