Elf Vidi?s naar Leiden

1 Juni 2017

Elf Leidse onderzoekers krijgen een Vidi-subsidie van NWO. Dat zijn er evenveel als in 2016. Ook komt er een onderzoekster van Harvard University, Jenneke van der Wal, naar Leiden met haar beurs: dan staat de teller op twaalf. Een Vidi is bedoeld voor postdocs met een aantal jaren onderzoekservaring. De beurs, die hooguit 800.000 euro bedraagt, kan worden gebruikt om een eigen onderzoekslijn op te zetten en eventueel andere onderzoekers aan te stellen. Naast de Vidi-subsidies heeft NWO ook een Projectruimte-beurs van 390.000 euro uitgereikt aan de Leidse theoretisch natuurkundige Helmut Schiessel, voor zijn onderzoek naar de flexibiliteit van DNA.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

1 Juni 2017