Trix trekt veel volk

4 Mei 2017

Meer dan 250.000 bezoekers zijn naar Naturalis gekomen om Trix, de Tyrannosaurus rex van het museum, te bekijken. Het skelet van de dinosaurus staat nu acht maanden in Leiden. De bezoekersaantallen overstijgen de verwachting. Trix staat nog tot 5 juni in Naturalis, en gaat daarna naar het wetenschapsmuseum Cosmo Caixa in Barcelona. Naturalis is op zoek naar een VIP-Trix. Die mag op 6 juni als laatste naar Trix kijken en de deuren van het museum dichtdoen. Daarna mag hij of zij alvast mee naar Barcelona om de nieuwe standplaats van Trix te bekijken. Meer informatie staat volgens Naturalis binnenkort op hun website.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

4 Mei 2017