Expeditie Robinson komt dichterbij

23 Maart 2017

Psychologiestudent Evelien Mols (22) mag naar het castingweekend van Expeditie Robinson. ‘Ik heb meteen een survivalboek besteld’, zegt ze. ‘Dan kan ik alvast leren vuur maken.’ Via filmpjes konden niet-BN’ers zich dit jaar ook aanmelden voor het televisieprogramma. De vijftig meest gelikete filmpjes gaven toegang tot het castingweekend. ‘Waarschijnlijk wordt dat een survivalweekend, begin april’, zegt Mols, die met 4922 stemmen nummer 37 werd (zie foto). De Leidse studenten Daphne Raad (nummer 147) en Jolin van Eijck (168) maken ook nog een kleine kans: uit de duizenden inzendingen kiezen de programmamakers deze week nóg eens vijftig mensen. Vier van de honderd mogen daadwerkelijk deelnemen. Lees hier meer over de pogingen van Leidse studenten om de eindronde te halen.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

23 Maart 2017