Nieuw collegelid

23 Februari 2017

Martijn Ridderbos wordt de nieuwe vice-voorzitter van het college van bestuur van de universiteit. Hij volgt per 8 mei Willem te Beest op, die met pensioen gaat. Ridderbos krijgt in het college de portefeuille bedrijfsvoering (financiën, vastgoed en ICT). Hij is nu nog algemeen directeur van de Dienstverleningsorganisatie Openbaar Ministerie en concerndirecteur financiën van het Openbaar Ministerie. Daarnaast is hij universitair docent public management aan de Universiteit Utrecht. Eerder was Ridderbos vice-president van consultancygigant Capgemini. Het college bestaat verder uit vice-rector magnificus Hester Bijl en rector magnificus Carel Stolker.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

23 Februari 2017