HBO-raden dreigen met blokkeren begroting

8 December 2016

De Vereniging van Medezeggenschapsraden van Hogescholen (VMH) protesteert tegen het besluit van de hogescholen om een onderzoek van de Algemene Rekenkamer naar medezeggenschap te blokkeren. Ze dreigen niet in te stemmen met de begroting als de hogescholen niet besluiten mee te werken. ‘Is hier sprake van koudwatervrees?’ vraag de vereniging in het persbericht.

De Algemene Rekenkamer wil onderzoek doen naar medezeggenschap op universiteiten en hogescholen. Hiervoor gebruiken ze een methode waarbij leden van de medezeggenschap het onderzoek zouden uitvoeren. De hogescholen en universiteiten stemden hier niet mee in. VMH zegt juist enthousiast te zijn over de methode.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

8 December 2016