Weg om declaraties

10 November 2016

Collegevoorzitter Marjan Oudeman van de Universiteit Utrecht stapt medio volgend jaar op. In een interview met universiteitswebsite Dub gaf ze toe dat de discussie over haar declaraties een rol speelde bij haar besluit. ‘Sinds mijn komst naar Utrecht is het functioneren van bestuurders in publieke functies verder onder een vergrootglas komen te liggen. Dat is een fact of life, maar ik betreur het dat daarbij vaak geen ruimte is voor nuance en een eenzijdig beeld snel is neergezet.’ Oudeman had een nevenfunctie in Almelo, en maakte haar ritjes daarheen in de dienstauto van de UU. Toen dat uitkwam, stortte ze zestienduizend euro terug naar de universiteit.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

10 November 2016