Psychische hulp

10 November 2016

PvdA’ers Amma Asante en Grace Tanamal hebben Kamervragen gesteld over het aanbod en de toegankelijkheid van psychische hulp voor studenten. Het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) publiceerde vorige maand een onderzoeksrapport, waarin stond dat de bereikbaarheid van studentenpsychologen beter kon.
Vooral op het hbo vormen de onvindbaarheid en de wachttijden volgens het ISO een probleem. Asante en Tanamal maken zich ook zorgen over onderwijsinstellingen die helemaal geen studentenpsychologen zouden hebben. Verder vragen ze zich af of studenten zich in hun nieuwe stad wel inschrijven bij een huisarts en of speciale studentenhuisartsen misschien meerwaarde kunnen hebben.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

10 November 2016