Marktplaats voor studieboeken

3 November 2016

Drie studenten uit Nijmegen en Utrecht hebben een soort marktplaats voor studieboeken opgericht: boocki.nl. Daarop kunnen ouderejaars studenten hun gebruikte studieboeken voor niet aanbieden aan de nieuwe lichting. Oprichters Vic Aalbers (RU Nijmegen), Lars Janssen (HAN Nijmegen) en Joël Malefason (TIO Utrecht) zeggen dat boocki.nl zich onderscheidt van andere sites waar je tweedehands boeken kan kopen, omdat de bezoekers op opleiding kunnen zoeken en zo vraag en aanbod beter aan elkaar worden gekoppeld. Daarnaast vragen ze geen commissie en is volgens hem de prijs daarom laag. Het is nu belangrijk dat ouderejaars boeken op de site gaan zetten, zeggen de oprichters.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

3 November 2016