Betere voorlichting

3 November 2016

Minister Bussemaker van Onderwijs zegt ‘fors in te zetten’ op de verbetering van voorlichting voor studenten met een beperking. Dit zegt zij in een brief als reactie op de acties van CNV Jongeren en studentenvakbond LVSb. Zij protesteerden maandag tegen de onduidelijkheid over het leenstel en de subsidie voor deze studenten. ‘We zien dat steeds minder mensen met een functiebeperking gaan studeren, onder meer vanwege de kosten, de angst voor studieschulden en onduidelijkheid over de studietoeslag,’ stelt het bestuur van de LSVb op hun site. Bussemaker zegt samen met de betrokken partijen te willen werken beter informatievoorziening, en ‘nader onderzoek te doen naar de motieven van deze groep om niet door te studeren’.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

3 November 2016