Zaag in designstoelen

13 Oktober 2016

Het auditorium van het gebouw van de Haagse faculteit aan de Schouwburgstraat had een stoelenprobleem. De designstoelen in de zaal hebben een hoge houten rug die het zicht van de deel van het publiek ontneemt, legde toenmalig faculteitsraadslid Patrick Overeem in maart uit: ‘Het hout steekt een centimeter of tien boven de blauwe bekleding van de stoel uit. Mijn voorstel zou zijn om dat vrij overbodige stuk aan de bovenkant van de stoelen af te zagen. Dat scheelt al enorm.’ Het bestuur luisterde naar de raad, blijkt nu. ‘In de zomer waren er werklui bezig er is het een en ander aangepast’, vertelt Overeem. ‘Een deel van de houten rug is afgezaagd. Het blijkt dat de medezeggenschap best wel wat voor elkaar kan krijgen.’

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

13 Oktober 2016