Huis voor alumni

8 September 2016

Afgelopen maandag opende het nieuwe Alumni Huis op Rapenburg 68 de deuren, naast de Oude UB op nummer 70. Het is een gezamenlijke locatie voor het Alumnibureau van de universiteit en het Leids Universiteits Fonds, dat hiervoor gevestigd was aan de overkant van het Rapenburg. Het Alumnibureau houdt oud-studenten op de hoogte, onder meer middels het magazine Leidraad, en organiseert net als het LUF activiteiten voor alumni. Het LUF, opgericht in 1890, zal wel zelfstandig blijven. Met giften van alumni en het rendement op vermogen financiert het fonds projecten en beurzen van studenten en onderzoekers.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

8 September 2016