Welkom eerstejaars!

De El Cid-week tot nu toe

Leandros Talman

Beste eerstejaars, welkom! Een nieuwe stad, een nieuw medium. Dus aangenaam: wij zijn het Leids Universitair Weekblad Mare. Deze speciale editie is gemaakt in samenwerking met de El Cid-media crew die jullie deze hele week al via de app van nieuws heeft voorzien. 

Als onafhankelijke universiteitskrant schrijft Mare wekelijks over alles wat er goed gaat in Leiden, maar ook over wat er beter kan. Topprestaties van wetenschappers, vette studentenfeesten, maar ook huisjesmelkers en matige scriptiebegeleiding komen daarbij aan bod. Dus voor al je Leidse nieuws vis je ons voortaan iedere donderdagmiddag uit de Mare-bakken die overal in de universiteitsgebouwen te vinden zijn. 

Zijn er zaken waarvan jij vindt dat we er aandacht aan moeten besteden, bel (071-5277272) of mail (redactie@mare.leidenuniv.nl) ons! Check tussendoor ook deze site, like onze pagina op Facebook en volg ons op Twitter. Veel plezier op het LEF en maak er een mooie tijd van in Leiden. Laten we elkaar in de gaten houden.

Voorpagina

Welkom eerstejaars!

Beste eerstejaars, welkom! Een nieuwe stad, een nieuw medium. Dus aangenaam: wij zijn het …

Achtergrond

Wetenschap

Aanduwen: zie regelen

Wie wil integreren in het studentenleven moet de taal kennen. Mare helpt je wegwijs te …

Waarom ontgroenen werkt

Wat er allemaal niet deugt aan ontgroeningen weten we nu wel. Maar kan een KMT niet juist …

Studentenleven

Nieuws

Rubrieken

English page