Headbangen op Britney

Foto Emmie van Poelgeest

Door Mattijn de Groot
12 Augustus 2015

‘GOTTA CATCH‘EM ALL!!!’ De grote zaal van Gebr. de Nobel brult mee als Quintusband Habes de theme song van Pokémon speelt. Met liedjes als Uptown Funk zorgen de bandleden er voor dat iedereen z’n kont van links naar rechts beweegt.

Na Habes is het tijd voor C’est Si! om de zaal te verblijden met Wannabe. Als iedereen tijdens dat nummer hoort dat als je hun lover wilt zijn, je dan ook hun friend moet zijn, heeft de Augustinusband er een hoop vrienden bij. Vervolgens nemen ze met een paar keer Tutudutudutu de zaal helemaal mee, om daarna te vertellen dat we de rest van het liedje op Augustinus verder kunnen luisteren. Uiteindelijk kan C’est Si door de grapjes tussendoor niet eens meer haar laatste nummer spelen, maar dat is dan ook niet eens nodig om de hoofdprijs mee te nemen.

Daarna komt Necessary, waarvan de zanger gekleed is in een fluorescerend geel, nét iets te kort broekje. Deze band van SSR, laat eerst iedereen twisten op Elvis. Hun act eindigt met het nummer Runaway, waarna iedereen langzaamaan naar huis gaat, maar niet nadat Iron Panda van Catena de avond heeft afgesloten met headbangen op Britney Spears.

Deel dit bericht: