Welkom in je nieuwe lijfblad

De El Cid-week tot nu toe

Leandros TalmanModderworstelen bij Augustinus

Beste eerstejaars, welkom! Een nieuwe stad, een nieuw medium. Dus aangenaam: wij zijn het Leids Universitair Weekblad Mare. Deze speciale editie is gemaakt in samenwerking met de El Cid-media crew die jullie deze hele week al via de app van nieuws heeft voorzien. 

Als onafhankelijke universiteitskrant schrijft Mare wekelijks over alles wat er goed gaat in Leiden, maar ook over wat er beter kan. Topprestaties van wetenschappers, vette studentenfeesten, maar ook huisjesmelkers en matige scriptiebegeleiding komen daarbij aan bod. Dus voor al je Leidse nieuws vis je ons voortaan iedere donderdagmiddag uit de Mare-bakken die overal in de universiteitsgebouwen te vinden zijn. Zijn er zaken waarvan jij vindt dat we er aandacht aan moeten besteden, bel (071-5277272) of mail (redactie@mare.leidenuniv.nl) ons! Check tussendoor ook deze site, like onze pagina op Facebook en volg ons op Twitter. Veel plezier op het LEF (zie hier) en maak er een mooie tijd van in Leiden. Laten we elkaar in de gaten houden.

Voorpagina

Achtergrond

Wetenschap

Studentenleven

Nieuws

Rubrieken

English page

Where can you go?

Now its time to get down to business – no more excuses. You are now a student in …