Printen met LU-card

17 December 2014

Omdat de chipknip verdwijnt, komen ook de Xafax-kopieerkaarten te vervallen. Printen en kopiëren kan vanaf januari 2015 met de LU-Card. Het resterende saldo op Xafax-kaarten is nog tot en met 27 februari terug te vragen bij de copyshops op het Lipsius, het KOG en het FSW. Om met de LU-Card te kunnen printen of kopiëren moet de kaart eerst opgeladen worden. Dat kan op drie manieren. In diverse universiteitsgebouwen wordt een PinPoint machine geïnstalleerd, waar het over te schrijven bedrag met een pinpas of creditcard betaald kan worden. Daarnaast kunnen studenten en medewerkers de kaart digitaal opwaarderen via webprint.leidenuniv.nl. Betalen is daar mogelijk via iDEAL of met een creditcard. De website is nu overigens nog niet online. Het wordt ook mogelijk om de kaart mobiel op te laden, maar daarover wordt in januari pas meer bekend. Wie zijn LU-Card verliest, behoudt bovendien zijn saldo.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

17 December 2014