Boekenzolder echt weg

17 December 2014

De Boekenzolder, de weggeefwinkel voor boeken aan de Middelstegracht, gaat echt verdwijnen. De gemeente, die het pand al zeven jaar gratis beschikbaar stelde, gaat het binnenkort verkopen. Studentenvereniging Panoplia deed nog een laatste poging om de gemeente op andere gedachten te brengen. ‘Veel van onze leden komen er vaak, dus tijdens een vergadering opperde iemand het idee dat we een brief moesten schrijven’, vertelt ab-actis Matthijs Looij. ‘Voor studenten is het een prima manier om gratis aan leuke boeken te komen.’ Het college van burgemeester en wethouders heeft zijn schrijfsel nu afgewezen.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

17 December 2014