Nieuwe tools

5 November 2014

De Universiteit Leiden heeft 15.000 euro in de start-up FeedbackFruits geïnvesteerd. Het bedrijfje heeft verschillende interactieve tools ontwikkeld en die gekoppeld aan bestaande sites als Blackboard. Met de tool Life kan er digitaal feedback worden gegeven tijdens college. Met Dialog kan in gesprek worden gegaan met de docent en Share maakt het mogelijk om studiemateriaal te delen. Studenten hoeven niet langer studiezaken te bespreken via Whatsapp en Facebook. Docenten kunnen het vertrouwde Blackboard blijven gebruiken. Voor het betaalde bedrag krijgt de universiteit een half jaar toegang tot een pilot van het systeem.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

5 November 2014