Pensioenles

15 Oktober 2014

Studium Generale organiseert op 29 oktober een workshop pensioensopbouw, in samenwerking met Weet Wat Je Besteedt. Die stichting richt zich met onderzoek en voorlichting op de financiële zelfredzaamheid van jongeren. Meestal focust Studium Generale, het universitair platform voor wetenschapspresentatie, op een breder publiek dan alleen studenten, als een soort visitekaartje voor de universiteit. En studenten houden zich op hun beurt over het algemeen nog niet erg met hun pensioen bezig. Juist dat is volgens de organisatie een goede reden om deze workshop tóch specifiek op studenten te richten. Toegang is gratis en meer informatie is te vinden op
www.studiumgenerale.leidenuniv.nl.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

15 Oktober 2014