Dodelijk ongeval

15 Oktober 2014

Vorige week vrijdag is een steiger ingestort bij de nieuwbouw van de bèta-campus. Daarbij vielen twee slachtoffers: bouwvakkers die op de steiger stonden. Een van hen overleed dinsdag, de ander maakt het naar omstandigheden goed. De bouw heeft maandag en dinsdag stilgelegen, en aannemer Heijmans hangt op al haar locaties in Nederland de vlaggen halfstok. ‘Iedereen is aangeslagen’, vertelt projectmanager Peter Hamel van expertisecentrum Vastgoed. Hij benadrukt dat de universiteit formeel geen partij is in het ongeval, ‘maar je zet toch samen een gebouw neer. Als er dan zoiets gebeurt, leef je mee.’

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

15 Oktober 2014