Studenten

1 Oktober 2014

Op bedrijventerrein de Waard aan de Willem Barentszstraat worden waarschijnlijk 80 tot 85 zelfstandige studentenwoningen gerealiseerd. Ontwikkelaar Imbo Vastgoed BV heeft in samenwerking met de gemeente een plan ontwikkeld, dat tot en met 13 november ter inzage op het gemeentehuis ligt. Het is de bedoeling dat het project, ‘Nova Zembla’ geheten, nog voor aanvang van het nieuwe collegejaar gerealiseerd wordt.
Naast de studentenwoningen krijgt het leegstaande pand krijgt een nieuwe gemeenschappelijke entree, een binnentuin in het hart van het gebouw en voldoende ruimte voor het stallen van fietsen en auto’s.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

1 Oktober 2014