Leiden University Pride

17 September 2014

De Leidsche Ganymedes Borrel verandert haar naam in Leiden University Pride. Het netwerk voor LHBT (lesbisch, homo, biseksueel en transgender) studenten, medewerkers en alumni van de Universiteit Leiden organiseert netwerkborrels en lezingen over LHBT-thema’s georganiseerd, waarbij wetenschappers uit verschillende disciplines bijvoorbeeld over hun onderzoek naar lesbiennes, homo’s, biseksuelen en transgenders kwamen vertellen. Met de naamsverandering hoopt de stichting het netwerk zichtbaarder te maken en uit te breiden. Daarnaast zal het actiever samen gaan werken met de universiteit en bijdragen gaan leveren aan de diversiteitsplannen die zij maakt. De naamsverandering wordt ingeluid met een Re-Birth-feest met muziek en beschuit met muisjes in COC de Kroon op 25 september om 22.00 uur.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

17 September 2014