Hbo?ers sporten goedkoper

3 September 2014

Met ingang van het nieuwe collegejaar kunnen studenten van de Hogeschool Leiden en studenten van de Universiteit Leiden voor hetzelfde tarief terecht bij het Universitair Sportcentrum (USC). Een jaarkaart kost 155 euro. Vorig jaar betaalden studenten van de universiteit 150 euro voor een jaarkaart.
Hbo’ers waren ruim het dubbele kwijt: 370 euro. Dankzij een nieuwe samenwerking tussen de Hogeschool en de Universiteit Leiden betalen ze nu 215 euro minder. Leidse studentensportverenigingen zijn ook blij met de maatregel. Eerder liepen sommige verenigingen door de hoge kosten voor hbo’ers nieuwe leden mis.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

3 September 2014