Studentenidee

18 Juni 2014

Op initiatief van het Leids Universitair Studentenplatform hebben vijftig Leidse studenten op 11 juni de mogelijkheid gehad hun ideeën en verbeteringen te delen met vice-rectormagnificus Simone Buitendijk. Er werd gebrainstormd over internationalisering, de arbeidsmarkt en de studie-omgeving.

Wat betreft internationalisering stelden de studenten een zwaardere taaltoets Engels voor docenten voor. Ook willen zij meer voorlichting over en kansen om te studeren in het buitenland en één standaard voor studieprestaties. Studenten stelden voor om een app te ontwikkelen waarin roosters van verschillende opleidingen opgezocht en vergeleken kunnen worden. Ook willen zij een app waarin opgezocht kan worden of er nog computerplekken vrij zijn, aangezien de zalen vaak vol zitten.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

18 Juni 2014