Elf dubbele hoogleraren

18 Juni 2014

Elf hoogleraren ontvingen vorige week een dubbelbenoeming bij de Universiteit Leiden, de Technische Universiteit Delft en de Erasmus Universiteit Rotterdam. De medische kennis uit Leiden en Rotterdam wordt zo gecombineerd met de technologische kennis uit Delft. In een oratiemarathon lichtten de hoogleraren hun bijdrage aan de medische technologie toe. Dat gebeurde tijdens de vierde editie van het evenement MedTechWest, ditmaal gehouden bij de TU Delft. De elf zijn de eerste lichting hoogleraren met een dubbelbenoeming van Medical Delta. Daarin zijn de universiteiten, medisch centra, overheden en nog een aantal regionale partners van Leiden, Delft en Rotterdam verenigd.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

18 Juni 2014