Zweetkamertje gered

5 Juni 2014

Het Zweetkamertje in het Academiegebouw, waar Leidse afgestudeerden hun handtekening op de kalkmuren mogen zetten, is gered. Omdat restauratie van de kalkmuren dringend nodig was, werd de hulp van alumni en andere betrokkenen middels een

crowdfunding actie ingeroepen. De actie was succesvol: het volledige bedrag van 16.380 euro werd in iets meer dan een week tijd binnengehaald. Volgens rector magnificus Carel Stolker had niemand er op gerekend dat het zo snel zou gaan. Deze zomer kan de restauratrice al aan de slag, zodat afgestudeerden vanaf september weer hun handtekening kunnen zetten. De rector bedankte de donateurs in filmpje.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

5 Juni 2014