Van Saarloos in raad van toezicht

8 Mei 2014

Directeur van de Stichting Voor Fundamenteel Onderzoek der Materie (FOM) professor Wim van Saarloos is benoemd tot lid van de raad van toezicht van de Universiteit Leiden. De Raad houdt toezicht op het bestuur en het beheer van de universiteit en adviseert het college van bestuur. Saarloos zal professor Cees Schuyt opvolgen, die zijn taak vanaf 16 juli neerlegt. In 1991 werd Saarloos bij de Universiteit Leiden benoemd tot hoogleraar Theorie van de gecondenseerde materie. Daarnaast was hij betrokken bij de oprichting voor het Lorentz Center, dat workshops in de bètawetenschappen organiseert. Hij ontving diverse onderscheidingen.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

8 Mei 2014