Universiteit start zes nieuwe masters

8 Mei 2014

De Universiteit Leiden gaat volgend jaar zes nieuwe masters aanbieden. Het gaat om twee Nederlandstalige en vier Engelstalige masters.

De master forensische pedagogiek leert studenten meer over gezinsproblematiek en ontwikkelingsproblemen bij kinderen die opgroeien onder ongunstige omstandigheden, bijvoorbeeld omdat ze lijden onder een lopende vechtscheiding, mishandeling of opgroeien in een tehuis of jeugdinrichting. De vijf andere nieuwe masters worden aangeboden door de rechtenfaculteit. Zij richten zich op het arbeidsrecht, het internationaal civiel en commercieel recht, het Europees en internationaal mensenrecht en de Europese belastingwet. Bij de master Advanced Studies in Law & Digital Technologies gaat men in op wet- en regelgeving in het digitale tijdperk. Cybercriminaliteit, privacy en het beschermen van data, copyright en digitale kinderrechten zijn onderwerpen die aan bod zullen komen. De inschrijvingen voor de masters zijn inmiddels geopend. Studenten die in september aan een master willen beginnen, kunnen zich na toelating tot 31 augustus via Studielink inschrijven. PM

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

8 Mei 2014