RapRace

Gezelschap Laxens Näsa neemt het tijdens de jaarlijkse RapRace van Augustinus op tegen gezelschap Faust. De deelnemers moeten over een ingezeepte opblaasstormbaan, een stukje over de gracht rennen en ten slotte de gracht overzwemmen. Laxens Näsa vindt de snelheid echter niet zo belangrijk. De heren gooien met talkpoeder, gijzelen hun tegenstanders en kruipen uitgedost als baby’s over het Rapenburg. ‘Meedoen en opvallen is belangrijker dan winnen.’

FOTO: TACO VAN DER EB

Deel dit bericht:

Voorpagina

Effe lekker rellen

Vrijwillig vechten tegen ME’ers in opleiding is een populair uitstapje onder …

Achtergrond

Hij raadt je pincode

Victor Mids voltooide afgelopen jaar zijn studie geneeskunde. Nu is hij illusionist. …

Wetenschap

Rubrieken

Stemmen!

Aanstaande maandag gaan de universiteitsraadsverkiezingen weer van start. Mare sprak alle …

English page