Nereus wint de Varsity

10 April 2014

Rector magnificus Carel Stolker heulde zondag met de vijand nadat Nereus de Varsity had gewonnen. Terwijl de leden van de Amsterdamse roeivereniging in het water sprongen om hun Oude Vier te feliciteren, mocht Stolker als VIP de kransen uitdelen aan de winnaars. Voor het Leidse Njord was het sinds lange tijd de meest succesvolle editie: de Oude Vier wist de derde plek te behalen. Natuurlijk is het vooral de drie kilometer lange wedstrijd tussen de Oude Vieren die er toe doet, maar drie eerstejaarsploegen, de lichte vier met stuur en de overnaadse mannen vier pakten blik voor Njord. Bij de ‘KNSRB Overnaadse 2 met stuurrace’, waarbij besturen van corpora tegen elkaar roeien, wisten de Minervanen Ruben Krantz en Jacob van Notten de finish niet te halen. Al voor de start sloeg hun boot om. FOTO MERIJN SOETERS

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

10 April 2014