ICT-storingen

3 April 2014

De personeelspartij Universitair Belang (UB) wil van het college van bestuur opheldering over de ‘grote en kleine ICT-storingen’ die de universiteit de laatste tijd zeer regelmatig treffen. In een rondvraag van de universiteitsraad maakt de partij melding ‘van storingen die variëren van het onbereikbaar zijn van bijna alle ICT-voorzieningen, inclusief de website, tot kortdurende Outlook-storingen of traagheid in Word.’ Gedurende de grote storingen hebben ‘vele medewerkers urenlang niet behoorlijk kunnen werken.’ UB wil weten of het college de oorzaak van de problemen kent en op welke termijn er iets aan gaat gebeuren. Ook moet duidelijk worden hoe ze problemen kunnen worden voorkomen. Het college reageert maandag tijdens de overlegvergadering. De irritatie over de haperende voorzieningen wordt breed gedeeld. Bij elke faculteitsraadsvergadering rechten wordt er over geklaagd.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

3 April 2014