Rankings

6 Maart 2014

Vier Leidse vakgebieden staan dit jaar in de top 30 van de QS World University Rankings. Het internationale onderwijsbureau vergelijkt elk jaar op 30 vakgebieden universiteiten over de hele wereld en stelt vervolgens een top 200 op. Leiden staat op de twintigste plaats in het vakgebied Farmacie, met onderzoek naar geneesmiddelen en de opleiding Bio-Farmaceutische Wetenschappen. Rechten staat op de 23e plaats, linguistiek op 26 en geschiedenis & archeologie op 28. Politicologie & internationale studies staan op plaats 34 en medicijnen op 36. Verder staan biologische wetenschappen, communicatie- en mediastudies, filosofie, moderne talen, natuurkunde & astronomie, psychologie en scheikunde ook in de top 100.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

6 Maart 2014